понеделник, 8 март 2010 г.

Оргии видео клипове блондинки и брюнетки с големи и малки гърди,филми,снимки,истински истории


Оргиите са синоним на развратно сексуално поведение. Дали наистина става въпрос за оргии и кога те са се създали?
онлайн секс магазин от който може да закупите всички видове секс играчки за да разнообразите сексуалният си живот
Оригиналното обяснение на този израз е: тайно обожаване, а произходът е естествено от древна Гърция, когато под оргии се подразбирали нощните молитви, като израз за обожаването и отдаването на почит към Дионисий и Орфей. В началото в тези оргии сексът не е бил от значение. Отдаването на почести на Дионисий включвали танци, музика, песни, ядене на принесени в жертва животни.

Както много други неща, така и оргиите римляните взели от гърците. Особено развратни са били онези, които са били в чест на Сатурн и Бакхус. Най-големият тогавашен привърженик на оргиите е бил римският император Тиберий. На остров Капри той е направил няколко СПА центъра, в които редовно си спретвали оргии, в които участвали лица и от двата пола.

През 313 г. след Христа Константин Велики най-после прекратил оргиите и те уж престанали да съществуват, но завинаги са останали синоним за развратен сексуален живот, за нещо много мръсно.

В английският език думата “оргия” започва да се ползва в края на ХVI век. Съществуват и доказателства, че дори и хладните и резервирани англичани се наслаждавали на груповите сексуални забавления. Ритуалните танци, а след това и груповите оргии на житните ниви са били основен вид забавления по онова време.

Франция пък (къде без нея) е известна с аристократа Маркиз дьо Сад, който заедно със съпругата си наемал млади слуги от двата пола за правене на групов и насилствен секс наречен по-късно Садизъм. Най-добре това е описано в книгата “120 дни на Сад”.

През 60 и 70 години на миналия век оргиите в определени среди отново стават интересни. Особено с появата на хипи културата, която пропагандираше “свободна любов”. Разбиването на сексуалните табута по онова време, заяква и “сексуалната демокрация”.

Къде сме ние ще пита някой …

Ами ние пак сме на опашката. В исторически план няма факти, които да ни водят на някаква мисъл, че старобългаринът през първото, второто и третото българско царство е водил такъв вид сексуален живот. През това време явно сме се занимавали повече с това да си правим кървави бани и да пием вино от черепите на нашите врагове-съседите.

През новата ни история обаче има известни данни за сексуално-разгулния живот на българината.


Гоерги Първанов рисува по гола женска гръд

Според вестник “Галерия” например нашият пръв държавен и партиен ръководител другаря Георги Първанов организирал пищни купони заедно с дружката си по авджийство Христо Стоичков (“Сам таймс уин, сам таймс люн…”). Освен много алкохол, не липсвали и красиви жени, които да задоволяват обстановката. В „ергенската” идилия, разбира се Зорка Първанова не фигурирала.
“Модерният ляв” и Първанов били верни приятели и често ловували заедно – и дивеч, и жени. „Всяка вечер известните авджии и техните приятели бизнесмени спретвали буйни купони с марков алкохол и красиви жени за повече цвят”, пише в. „Галерия”.

Вестник „Атака” пък алармира за таен МВР архив, в който има подробна информация за секс похожденията на Гоце. Секретните папки се пазели от Алексей Петров и единици имали достъп до тях. Според изданието на атакистите Първанов държал две тайни квартири, в които се срещал с любовниците, заблуждавайки жена си, че играе карти. Една от тези любовници била певицата Мариана Попова – нещо, за което отдавна се говори из жълтите медии.


Ахмед Доган с две каки

Ахмед Доган пък е оставил фото архив на поколенията, за да не го забравят…

Друг подобни факти за груповият сексуален живот на българина могат да се открият в Софийския централен затвор. Те станаха достояние на обществото, след като филм с хомосексуални оргии се появи в Интернет. В заснетите извращения и сексуални сцени липсва насилие и актовете са били на принципа на доброволното участие, съобщава директорът на затвора ген. Петър Василев!

Днес упражняването на групови сексуални забавления не са доминиращи, но хората приказват, че оргиите съвсем не са замрели дори и сред простолюдието .


Има много истински и измислени разкази как се урежда тройка, но съществува много малко информация за това какво трябва да правите, след като попаднете в такава. Груповият секс с участието на трима партньори не е като обикновения – той изисква въображение и чувствителност. Ако планирате да участвате в тройка, трябва да имате представа какво точно ще правите. Има няколко основни правила, които ще ви помогнат да избегнете някои обикновени грешки, които бихте допуснали по време на групов секс. Има различни видове тройки, но предполагаме, че вие планирате варианта, при който сте в леглото с две жени. Предлагаме ви няколко основни начина за управление на тройката.
Установете правилата

Ще правите секс с две жени и тримата ще имате свои правила и граници, които трябва да разберете и зачитате. Добрият комфорт трябва да е приоритет за партньорите. Ако имате връзка с една от партньорките, трябва да сте на ясно за кои ваши действия тя ще бъде напълно спокойна. Тя може да не иска да прониквате в другата партньорка или дори да не правите орална любов с нея. Вие трябва да зачитате нейните граници. Възможно е приятелката ви да почувства ревност. За да се намали тази вероятност, винаги обръщайте повече внимание на нея.

Някои хора смятат, че пътят към храбростта за участието в тройка минава през алкохола, но пияният секс обикновено не е много сполучлив. Ако вие изпиете коктейл или няколко за отпускане, няма проблем, но не пркалявайте, ако искате да се представите на ниво.
Не очаквайте да получавате повече, отколкото давате

Въпреки че може да се надявате двете жени да ви дадат 100% от тяхното внимание, истината е, че те са там, за да се удовлетворяват една друга точно толкова, колкото и вас. Може да се почувствате игнориран, но трябва да на правите всичко възможно да забравите това чувство. Най-добре е да забравите чувствата си за момент и да проявите щедрост със своите ръце и уста. За разлика от секса между двама партньори, при тройката съществува цикъл, при който вниманието се мести от човек на човек. Така че бъдете търпелив. Фокусирайте вниманието си върху двете жени и тяхното внимание ще се върне при вас.

Не бездействайте

Когато усетите, че двете жени са заети и вниманието им е насочено една към друга с цел доставяне на взаимно удоволствие, не бездействайте. Намерете работа на вашата уста и ръце. Галете гърдите, бедрата или вагината на едната или и на двете жени.Целувайте техните гърбове, вратове или правете орален секс, ако позата на някоя от двете го позволява. Това гарантирано ще ви донесе бързо тяхното внимание. Ако вместо това решите да по бездействате и да се по наслаждавате на гледката, ще трябва да почакате, докато се върнете отново в играта.

Бъдете внимателен с проникването

То автоматично оформя сериозна връзка между вас и едната жена, оставяйки другата на страни. Проникнете само когато сте сигурни, че и двете жени са напълно спокойни за това. Вашата естествена реакция ще бъде да отдадете вниманието си към жената, с която правите секс, но вие не трябва да се фокусирате изцяло към нея. Не забравяйте, че сте трима в леглото. Бъдете на разположение и на другата партньорка, целувайте я, галете я, гледайте я в очите, говорете й винаги, когато имате подходяща ситуация. Трябва да знаете, че докато прониквате в едната партньорка, а се целувате и галите с другата, удоволствието може да ви дойде в повече и вие да свършите доста бързо. Така, че

Kрачете бавно

Както вие така и двете ви партньорки трябва да бъдат сексуално задоволени. Дори когато достигнете своята първа кулминация, трябва да направите всичко възможно за да накарате и вашите партньорки да получат своя оргазъм.
Бъдете безопасен

Несъмнено презервативите са необходимост. Сперма, вагинални течности или менструална кръв са преносители на полово предавани болести. Използвайте само едната си ръка за задоволяване на едната жена и другата само за другата жена - пазете ги по този начин. Никога не сменяйте ръцете. По същия начин при полов контакт с двете жени трябва да използвате отделен презерватив с едната и друг с другата. Също така зъбните бентове са добра предпазна мярка при орален секс.
След края тримата изпийте по един коктейл в блаженство, но помнете – това не е връзка. Това значи, че третият партньор най-вероятно не трябва да преспива при вас. Може да изглежда без голямо значение на момента, но удължаването на тройката е рецепта за бедствие.


Сексът, заедно със спането и храненето, осмисля живота на всеки пълноценен мъж. Но както може да ни омръзне да се храним всеки ден с боб, че даже и с пържоли, така може да ни писне и да правим секс по един идентичен начин всеки път.

Представи си месец подред да правиш секс само в мисионерската поза. Няма ли да ти писне? Не само, че ще ти писне, но и най-вероятно категорично ще заявиш “Трябва ми нещо ново и свежо”, като 100 % ще визираш смяна на партньорката, а не нещо различно в сексуалния ви живот. От тук тръгват разногласията на много сексуални партньори. При недостатъчно удоволствие от секса, те бързат да сменят партньорите си, а не се замислят, че разнообразие в сексуалния им живот бързо ще върне апетита им един към друг.

И така, как да направим секса по-интересен? Как да изпитваме повече удоволствие? Разнообразието и удоволствието произтичат едно от друго. Така че преди да бързаш да сменяш партньорката си, опитай някои от следните начини за разгорещяване на страстите в спалнята.

1.Кама Сутра Не е необходимо да си човекът каучук, за да експериментираш с партньорката си откъм пози и движения. С промяната на няколко пози и ритъм в такт забаване-ускоряване ще усетиш как удоволствието ще е много по-голямо. Дори партньорката ти да не е от най-пластичните, просто и кажи да се остави в твоите ръце и я върти, както ти си искаш.

2.Нетрадиционно Ако спалнята у вас вече ти е отесняла, няма нищо лошо да се прехвърлите в банята, на пода, в кухнята, на мивката, насред някоя градинка, в асансьора и на онези всевъзможни места, които мозъкът ти може или не може да роди. С опитването на нещо неизпробвано до сега, адреналинът ти ще се покачи, а удоволствието ще е още по-голямо.

3.Фетишизъм Всеки от вас сигурно има по някоя малка тайна: какво го възбужда и от какво се срамува. Бъдете откровени един с друг, признайте си малките фантазии и осъществете всяка една, стига да не е прекалено агресивна или фрапираща. Нали знаеш, че в леглото няма забранени неща!

4.Мръсни приказки Нещо, което със сигурност ще ускори ритъма на сърцето ти, е да послушаш малко мръсотии от приятелката си, докато ти също й прошепваш мръсни думички в ухото. Така и двамата ще се възбудите, още преди да попаднете между чаршафите.

5.Завързване Завързването е едно от най-добрите предложения за чувствен и нетрадиционен полов контакт. Безпомощността на другия, твоето надмощество, влечението ви един към друг и жаждата за вълнуващи усещания ще направят секса запомнящ се. За екстра пикантност се редувайте кой да е завързан.

6.Порно Гледайте порно и се разберете да повтаряте всичко, което се случва във филма. Така поне ще е в началото. После сами няма да усетите кога сте спрели да обръщате внимание какво се случва там. Но дори самото озвучаване на порно филма ще ви подействат достатъчно разгорещяващо.

7.Сценка Партньорката ти може да влезе в ролята на медицинска сестра, ксмериерка, ученичка, а ти съответно може да си полицай, лош професор или пък 40-годишен девственик, който тя ще иска да обучи на това онова.

Това са само някои от нещата, с които може да разнообразиш сексуалните си подвизи, преди да побързаш да смениш партньорката си. Така и вие двамата ще се сближите повече, ще се забавлявате и опознавате, като научавате повече неща за себе си, пък било то и от интимно естество. Разбира се, има опция тя да не се съгласи на някои волности, които ти й предлагаш, за да овкусите сексуалния си живот. Тогава с чисто сърце ти даваме зелена светлина да опънеш платната и да отпътуваш към следващата.
За секс играчките
Секс магазините вече далеч не предизвикват засрамен поглед. Напротив, почти всяка съвременна жена има своя секс играчка и я използва с гордо вдигната глава. Или крака. Да отскочим до близкия секс магазин, за да видим какви секс играчки са актуални.

Вибратор, дилдо, анални топчета, помпи, вибриращ пръстен, екстравагантно бельо, секс-кукли и все по-нестандартни секс играчки с още по-нетрадиционни наименования.
Някой от най-интересните секс играчки който може да намерите са тук в този онлайн магазин
След подробно разглеждане на предлаганите артикули по родните секс магазини, изведохме някои изключително пиперливи и атрактивни секс атрибути, които си струва да бъдат споменати.

Сред тях са „oralizer“, който представлява вибро уста от специална гума, която е на батерии и има уникалната способност да засмуква мъжкия член по начин, по който жената не може. „Стъклен бът плуг“ е анален стимулатор, който може да се охлажда или затопля в зависимост от предпочитанията. Помпи за гърди, които имат различни функции – дразнене, пристягане, дори защипване на зърната.

По-нестандартните може да се сдобият например с R-bit клитор стимулатор с формата на зайче, което има ушички и е в лилав цвят. Или топчета и броеници за стимулация на ануса, които може да използват заедно с партньора си.

За тези, които искат да имат вибратор, изборът няма да е никак лесен. Освен безбройните материи, размери, цветове и функции, по-разкрепостените може да се спрат на „мултифункционални“ видове, които стимулират едновременно най-чувствителните точки на жената. А защо не и вибратори с нестандартна форма, които се извиват по причудливи начини и все по-малко приличат на истински член.

Няма коментари:

Публикуване на коментар